Hari Keluarga di Teluk Rubiah, Perak

Alhamdulillah, pada 26-27 Oktober 2008 seramai lebih kurang 100 orang yang terdiri daripada guru-guru, kakitangan sekolah serta ahli keluarga telah menyertai program HARI KELUARGA.  Program tersebut telah diadakan di Teluk Rubiah, Perak Darul Ridzuan.
 Pamplet Program

Pamplet Program

Pelbagai acara menarik telah diadakan bagi memeriahkan program tersebut.  Keakraban dan kemesraan di kalangan guru-guru, kakitangan dan ahli keluarga begitu terserlah melalui pelbagai acara yang telah diadakan.  Bukan sahaja telatah anak-anak, malah yang dewasa juga turut meriuhkan suasana tenang pantai Teluk Rubiah.
Pamplet Program

Pamplet Program

Mudah-mudahan dengan adanya program seumpama ini, dapat mengeratkan tali persahabatan dan silaturrahmi di kalangan peserta.  Selain mengeratkan ukhuwwah, program seumpama ini juga dapat meredakan ketegangan akibat tekanan pekerjaan, malah dapat membibitkan rasa kesyukuran kepada TUHAN Yang Maha Pencipta tatkala merenung keindahan ciptaan ALLAH subhanahu wata’ala sepanjang berprogram di sana.

11 Responses

  1. assalamualaikum, tahniah buat semua warga sam hisamudin terutama pihak urusetia yang telah menjayakan hari keluarga yang dapat menjalin ukhuwah dikalangan rakan sejawat , menjadi lebih erat dan mesra. insyaallah, tahun depan pasti lebih meriah…tak lupa jua, syabas dan tahniah buat pengendali blog…..tk.

  2. wa’alaikumus salam…

    Alhamdulillah, ukhwah fillah, insyaALLAH…

    Melihatkan gambar2 yg dibekalkan oleh cikgu Izwan kepada saya, ternyata kesemua peserta pasti berasa seronok dan bergembira di sana.

    Mudah2an ALLAH subhanahu wata’ala memberi kesempatan kepada kita semua untuk menikmati program seumpama ini lagi tahun depan, insyaALLAH…

  3. assalamualaikum wbt. amboi canteek sungguh paparan web ni, banyak info yang teman dapat … hebat sungguh bro shah nih

  4. Salam..
    Semoga Hari Keluarga ini dapat diteruskan demi menkuatkan ikatan ukhwah sesama staff SAMHSB. Tahniah kepada AJK pelaksana dari KGKT 2008. Tahun depan boleh plan lagi “outing” untuk 2009.

  5. Kalau ada gambar2 yg telah ditangkap di Teluk Rubiah ingin ditambah ke dalam laman ni, email kat saya ye.

    MIB,
    Alhamdulillah, saya tak hebat. ALLAH subhanahu wata’ala Maha Hebat. Thanks MIB atas gambar yang dikongsikan😀 . Kalau tanpa gambar2 tu, sure tak berseri posting ni.

    Bondanani,
    Boleh dah nak survey2 kat mana pulak next year kita nak pergi, hehe. Ke awal lagi?😉

  6. semoga guru2 dapat merapatkan ukhuwah antara satu sama lain…amin..

  7. awal yang baik menjaga keakraban antar guru dan menjadi hari yang menggembirakan bagi semua keluarga untuk mencontohnya…………

  8. salam…seronok lak tgk cikgu2 bergembira…terima kasih daun keladi kepada mereka yg mengupload pic2 kegembiraan pendidik2 sy….jazakallahu khiran kathira…..

    rahmad….

  9. cikgu shah..blh x organize pape function untuk alumni..nk juge de majlis2 untuk ktorg..tp jgn awal2 ni..sy kt srwak…bln 5 ni last..insyaAllah smbung degree kt s.alam nti..wat dinner pon jd la..cikgu plan je..nti klu de pape budget..ktorg byr la..tp klu sekolah nk sponsor pn leh..hihihi..windu cikgu2 n kwn2 lame la…

  10. betul3x..(upin & ipin)

    ok and setuju cdgn yatie..
    tringin nk ade mjlis cmtu…

  11. alaaa ye la~~~ time tu la nak pkai t-shirt n sweter MASISUMA~~~
    HUHUHU~~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: