Selamat Pengantin Baru Cikgu Md Norhan

Cikgu Norhan bersama isteri tercinta

Cikgu Norhan bersama isteri tercinta

Kami warga SAMHSB mengucapkan “Selamat Pengantin Baru” kepada Cikgu Norhan dan isteri.  Kami mendoakan agar kalian berdua berbahagia dan sejahtera.  Dan semoga rumahtangga yang dibina dipelihara ALLAH subhanahu wata’ala dengan rahmah dan hidayahNYA, amin.

43 Responses

  1. Selamat Pengantin Baru, semoga dengan kehadiran isteri yang tercintai akan meningkatkan lagi motivasi kerja , hari hari mendatang yang semakin ceria dibawah lindungan Allah s.w.t serta dengan taufiq dan rahmahnya . amiin..

  2. Selamat Pengantin Baru Cikgu Norhan, semoga hubungan kasih sayang berkekalan selamanya. Kami warga SAMHSB mendoakan kesejahteraan cikgu norhan & isteri serta dilimpahi rahmat dari Allah S.W.T….

  3. waa…cikgu xbg taw pun..ppe pun camat pengantin baru…moga bkekalan hge akhir ayat…

  4. Tak perasan ke sepanjang minggu lepas, cikgu Norhan berseri je mukanya… hehe😉😀

  5. selamat pengantin baru …..moga hubungan yang terjalin akan abadi selamanya bersama keredhaan ILLAHI jua..
    dengan ucapan : lepas ni bolehlah jual topup tu kat saya je..org ganu dah depan mata..

  6. selamat pengantin baru buat ckgu norhan dan isteri.. semoga pnjang umur dan berbahagia bersama isteri hingga ke akhir hayat..

  7. cikgu sayee!
    ta btaw pon nak kawen.
    sobsob ;(
    anyway,semoga kekal ke akhir hayat okay
    saye doakan cikgu sehat slalu😉

  8. Assalamualaikum.
    Tahniah dan selamat pengantin baru kepada cikgu Norhan. Saya tumpang gembira berita menggembirakan ini. Saya doakan cikgu akan sentiasa bahagia bersama keluarga. Insya Allah🙂

  9. assalamualaikum w.b.t….alhamdulillah kahwin juga akhirnya cikgu kesayangan saya ni….hehe feel happy ni cm xbole berhenti je..mcm di alam fantasi plak..ini bukan cobaan…tapi betul2…anywhre,smoga pnjg unmur n murah rezeki hendaknya…for my all teachers,”i love u all so much”hehe…

  10. salam.
    kullu ‘am wa enta bikhair cikgu norhan!!

  11. Assalamualaikum w.b.t,alhamdulillah juga dah kahwin,Selamat Pengantin Baru semoga kekal hingga ke akhir hayat ..amin.semoga bahagia dan jgn gaduh2 eh..he..:-)

  12. salam… tahniah cikgu norhan n isteri… semoga b’panjangan… amin…

  13. salam,,
    slamat pngantin baru utk ckgu n istri…
    semoga kekal ke akhir hayat..

  14. Tahniah buat Cikgu Norhan…Semoga kekal bahagia di dunia dan akhirat. Cepat2 dapat baby…

  15. congret to cikgu norhan n ur beloved wife!!
    semoge bekekalan hingga ke akhir hayat k~
    c(;

  16. SALAM….selamat pengantin baru Sir… Thankz koz ajar kiteorg subjek math…..

  17. selamat pengantin baru ckgu……smga kkl hingga ke akhir hayat…amin………………….

  18. slamat pngantin baru ckgu..sm0ga kkal hngga ke akhir hyat..amin….

  19. slmt pengantin baru ckgu norhan….

  20. emm…
    xdpt brite pon ckgu nrhan dh kawen…
    anyway, congratez…
    may God bless U n ur lovely wife..

  21. alhamdulillah…
    akhirnya kawin juge bapak & mentor saye ni.
    hehe….
    barakallahulak…

  22. wah!da kawen da nampaknye…..ehe…may god bless u n your lovely wife!idop +math!!!spm 09

  23. alhamdulilah…kawen gak cikgu math aku nie..tahniahx100.smpai seru da…dulu dr aku sekolah dgar nk kawen tp akhirnya smpi da jodohnya.semoga sihat dan berbahagia dsamping isteri yg tersayang.insyaalah.kami sbagai bekas anak murid sentiasa mendoakan guru2 yg telah mendidik kami hingga ke hari ni ameen..

  24. ALHAMDULLILAH…..MOGA KEKAL HINGGA AHIR HAYAT

    FARID_SHFZ

  25. allah yu barik ala muallimi…

  26. selamat pengatin baru Cikgu Norhan..!!!
    Teringat cikgu ajar sy dlu..

  27. salam…..sori..lmbt wish utk cikgu norhan(add math)..smg berbahgia ke anak cucu..sori la…org jauh pending buletin…hu3…salam kejauhan…..

    rahmad….

  28. Subhanallah.Cikgu Norhan,Tahniah dah kahwin..tak bagitahu saya pun..haha.

  29. assalamualaikum….
    selamat pngantin baru wat cikgu…semge berkekalan hingga ke akhir hayat…amin….doakan kptusan kami semua plajar SPM 08..berjye dgn cemerlang…

  30. wah…cikgu nurhan dh kawennnnnnnnnnn…xjemput….nk dtg…huhuhu..wah..hepynye cikgu dh kawen…cikgu jgn garang2 dgn bini tau..kikiki..cikgu2..skang course sy xde number lgsung..sy dh xtau nk beza sembilan dgn enam..hahaha..1-1 pon sy jwb satu jatuh..hihihi..degree nti pon xde subjek kire2 lgsung..mmg fully xde math la..sedih tol..last blaja kire2 ngan cikgu nurhan la..:P

    cikgu mimah pon de..4 cikgu mimah..hepy belated bday..syg cikgu..hihihi..

  31. SELAMAT PENGANTIN BARU CIKGU NORHAN…

  32. congrate cikgu…hehe
    semoga hubungan berkekalan hingga ke akhir hayat..
    saya baru tau time kitorang jumpe tym wedding sarah,anak ustz.rugaiyah…
    walaupun x dijemput, skali lagi mengucapkan slamat pengantin baru..
    semoga berbahagia ke anak cucu..hehe

  33. salam..camat pgntin baru wat sir yg dah byk mlyn krenah bdk2 sg berth nie…. hehe….

  34. Tahniah,cikgu Norhan!!=)
    Semoga berbahagia selama-lamanya..
    sy pun baru tau brite ms wedding Sarah ri 2.huhu..
    kalu lum terlambat lg, sy nk ucap
    Selamat Pengantin Baru!hehe..

  35. Await hang tak jemput aku…..hang ni norhan…x ingat kawan…

    apapun aku doakan hang bahgia…macam pernah lihat muka itu, tapi dimana ya…..

  36. thniah ustaz norhan….sye pn akn kawen jgak….coming soon.hehe

  37. ehh..
    cikgu razak ek??
    lame xjmp guru asrama ni…
    watpe skang ckgu??

  38. selamat pengantin baru kpd cikgu Md Norhan semoge br bahagie hingga akhir hayat…… (^^,)

  39. SelaMat penGantin Baru..
    cIkgU..
    dOakan KejaYaan Spm 09 adMat n mat tahun Ni a1…huHu..SemOga bErbahagiA saMpai AkhiRat..InsyAllah..

  40. selamt pengantin baru cikgu..
    moga jodoh anda berkekalan hingga hujung nyawa..
    amiin……

  41. ckgu addmath kami..
    khwin jgk akhr’y..
    tp xdpt dtg cz ade exm tme 2..
    thniah2..

  42. Laa,npe aku sje yg lmbt wish eh?? hehe… anyway,slamat pengantin baru laa sir…..hihihi….akhirnye brite yg dtggu2 tlh tiba….smpat gak sy fae to face dgn sir bsame istri tcinte di sek time ari kcmerlangan ari tuh…alhamdulillahh…..

  43. tahniah kpd cikgu norhan,wlaupun dh tlmbat wish hope cikgu bhagia dgn insan tsyg..time kseh sbb mdidik sye..ex-student 5 amanah 2006

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: