Video Lagu Sekolah

(Seperti biasa, untuk mendapatkan paparan video yang lancar, klik pada butang ‘PLAY’ dan klik pada butang sama untuk ‘PAUSE’.  Biarkan tanda merah berjalan dahulu sehingga ke hadapan.  Kemudian, tekan ‘PLAY’ semula.  InsyaALLAH, paparan akan lebih lancar.) – Nasihat ini hanya untuk yang menggunakan talian internet yang berkelajuan rendah.

36 Responses

  1. Alhamdulillah, atas kesempatan yang telah ALLAH berikan. Siap juga video lagu sekolah ni. Semoga kalian dapat manfaatkan, insyaALLAH.

    Terima kasih buat cikgu Izwan dan cikgu Hamimah atas audio dan gambar yang disumbangkan. Sebarang kekurangan harap dapat ditegur dan dimaafkan😉

  2. salam…
    time kasih kerana masuk kan lagu sekolah…
    lagu dh lah best…ckg shah nanti masukkan lah video pelajar-pelajar y masuk amal islami untuk peringkat zon…

  3. ana bangGa sama SekOlah ana lah…
    sYukur daPat sekOlah ni walaUpun bukan asRama penuh taPi keUNggulan nYe jeLas terserlah…

  4. aku rindu lagu ini..
    sam hisamuddin tercinta..
    lagu ni bess!
    ku cinta kamoo..
    ku sayang kamoo..
    ku rindu kamoo..
    sam hisamuddin..

  5. wo…….wo…….wo………. that’s cool man

  6. we’re the islamic school .So,Why not just put the asmaul husna,Negaraku or something else that make us special than others??ehemm?

  7. wah…bangga sy sebagai bekas pelajar sg bert…tahniah….u all the best…tq sg bert..

  8. Assalamualaikum..

    wah…tahniah dapat mencipta sebuah lagu yg istimewa utk SAM Hisamuddin…mmg cayalaaa

    Klu da masa buka la blog ana
    http://www.zetyiman.blogspot.com

  9. dgr lagu nie…….
    teringt kisah2 suka dan duka di sg bert…….

  10. jangan tengok jer….lirik da ade da tu..,nyanyi lah skali…

    Nyanyi sorang2 tak best. Ajak adik2 kat rumah nyanyi sekali ok, hehe…
    -CikguShah-

  11. lagu nie syok kan..naikkan semangat..

  12. Para pelajar yg dikasihi,
    Alhamdulillah, sedap lagu sekolah kita. Cuba hayati liriknya satu-per-satu. Nyanyi dan hayati lirik lagu. Biar ia menusuk ke qalbu kalian. 🙂

    Kpd HambaALLAH,
    Cikgu hanya dapat upload jika bahan2 tu diberikan kpd cikgu. Jika HambaALLAH nak pass kat cikgu bahan2nya, cikgu alu2kan.

    Pasti seronok banyak bahan (eg video, gambar2 dan laporan aktiviti) dipaparkan di website kita kan…😉

  13. bile dngar lagu nie best plak…

  14. ya ALLAH….rindunye aku kt skola ni…
    semoga warganye dr generasi terdahulu hgga skarang mendapat rahmat ALLAH SWT….
    sape nk lagu ni dlm nset,bleh blutut dr aku…aku dpt drpd salah sorg penyanyi lgu ni yg merakam sore nye kt studio nasyeed.com!haha…

  15. memang best lagu sekolah ni.. aku bangga jadi warga hisamuddin sg. bertih… tahniah kepada artis2 yang merakamkan lagu ni

  16. dulu masa saya sekolah sini 1989-1993 tak ada pun lagu sekolah.tapi ramai yg jadi manusia berguna..alhamdulillahsekarang dah ada lagu sekolah, yg best dan menaikkan semangat, kalau hayati lirik, terkesan betul dalam hati…makin ramailah yg jadi manusia berguna…betul-betul berguna

    • akhirnye dpt gak tgk video ni..rndu kt sg bert

  17. betul,
    saya rindu sekolah ni.
    huaaa ;(

  18. best n smart r vide0 lgu sk0la nie..
    lgunye dhla rancak..
    semagt..
    cayala ckgu..
    =)

  19. lagu sekolah mmg best !!! sebijik cam lgu nasyid,lg2 ade suara ustz izuan !! hehehe

  20. assalamualaikum…. cikgu shah, bleh x letak lagu skola dlm format mp3 dn mnyediakn kmdhn untk download skli? dhrpkn cdgn sy ckg shah dpt dprtmbgkn….

    wa’alaikumussalam warahmatullah…
    Arep, laman web kita ni limited function. Tak boleh attach MP3 file. Buat masa ni kita belum nak upgrade lagi.

    Video tu saya hasilkan hasil sumbangan audio dari cikgu Izwan. Gambar2 saya ambil sebahagiannya saya tangkap, sebahagiannya sumbangan cikgu Hamimah.

    Buat pelajar2 yang ingin copy lagu, boleh tanya cikgu Izwan di bilik guru.

    -CikguShah-

  21. alhamdullilah…ade kmajuan..samhsb BOLEH..
    TAKBIR………….

  22. salam..
    wat arep..
    tkarlah format lagu nie..
    1.copy link ni: (http://www.youtube.com/watch?v=BHRrchKmecU)
    2.bkak http://www.videocodezone.com..
    3.tkan bhgian video download
    4.kat bhgian from url paste je link kat atas
    5. bahagian output format tkr type mp3
    6.dah abis download clik kanan mouse save as kat laptop
    or kat pendrive..
    sng je

    Terima kasih tikeytimunmentah kerana berkongsi tips buat kami.
    Alhamdulillah, dapat ilmu baru🙂 . Saya dah cuba. Menjadi.
    Buat para pengunjung yang ingin download mp3 file lagu sekolah, boleh cuba juga😉

    -cikguShah-

  23. lagu kategori irama etnik kreatif.hehe.
    mmg best..!!
    saya sangat sayang sekolah saya. ‘5S’ 😀

  24. Salam..

    Blog nie mmng best! Kongratulasi buat semua cikgu2 y t’libat.
    Hehe…:-b

  25. salam..tumpang tany..
    nape y atas skali tu sam SULTAN hisamuddin sg bertih..?
    mane dtgny title sultan 2..?

    • Nama sekolah kini adalah:

      SEKOLAH AGAMA MENENGAH SULTAN HISAMUDDIN

      Penambahan ‘SULTAN’ baru sahaja secara rasmi ditambah beberapa bulan yg lepas.

  26. assalamualaikum..
    cikgu aizan!!!!!!!!!!!!!!!! huhuhuhuhuh best nye laguuuu…. huhuhuh dulu takde lagu… kami bangga aizan jadik cikgu!!! power seh… ganti cikgu aisyah dulu… moga putera puteri SAMHSB jadi produk terbaik akhirat dan dunia. Insya Allah.

    ps: tlg jgn edit. tenkiu

  27. rancak jugak rentaknya.seingat saya zaman saya dulu ada juga kedengaran lagu sekolah dalam bahasa arab.apa pun tahniah ada peningkatan. majulah sam sg bert

  28. lagu memang best…tahniah

  29. fuad a.k.a atukensem76 jgn lupa contact saya…..

  30. herm…
    lgu skola ni plg smart…
    muzik dy…
    gempak deyh…
    lgu skola yg ku cntai…
    uwaaaaaaaa…

  31. assalamualaikum..
    da lme xdgr khabar skola..
    erm~
    smpaikan salam kpd sume guru2 ea..

  32. salam….
    alhamdulillah semakin tahun sekolah kita semakin maju ke hadapan….
    bgge rasaye jd anak didik sam sultan hisamuddin sg.bertih..
    jasa guru2 tdak dapat saya lupakan….
    time kasih kpda cegu2 sume………..

  33. hehe dulu zaman saya asmaul husna dgn solawat je, bila start ada lagu nie?… anyway bergenang gak air mata jantan dgr lagu + tgk gambar gambar bangunan ( gambar org sorang pun dah x kenal) terkenang nakal zaman skolah dulu. congrats sg bert.

  34. rindu la nk nyanyi lagu skola ramai2..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: