Keputusan SPM 2009

Assalamualaikum w.b.t.

Perhatian kepada semua calon SPM 2009 SAMS Hisamuddin, keputusan SPM akan diumumkan berdasarkan butiran berikut:

Tarikh : 11 Mac 2010
Hari : Khamis
Masa : Bermula 11.00 pagi
Lokasi : Bilik Ibnu Khaldun, SAMS Hisamuddin

Semua calon dikehendaki berpakaian sekolah lengkap.
Calon juga dikehendaki membayar semua hutang dengan sekolah seperti yuran sekolah, yuran asrama, buku SPBT dan lain-lain.
Pelajar yang gagal berbuat demikian tidak dibenarkan untuk mengambil keputusan anda.
Kerjasama calon amat dihargai.

Wassalam..

21 Responses

  1. Pasti debaran semakin kencang di dalam dada masing2.

    Walau apapun yg kalian perolehi nanti, terimalah dengan hati terbuka dan lapangkan dada. Bersyukurlah jika keputusan yang diperolehi seperti yang diharapkan. Dan bersabarlah jika keputusan yang diperolehi meleset dari jangkaan.

    Jadikan SPM ini sebagai asbab untuk kalian memperolehi lebih banyak kejayaan pada masa hadapan🙂

    Semoga ALLAH Azza wa Jalla mengurniakan kalian kejayaan di dunia dan di akhirat, amin…

  2. debaran dah mula terasa
    mana-mana pegi pun rasa tak kena
    mamamimimumu datang pun tiba-tiba2 aja
    nak redakan perasaan yang gundah gulana

    dah lama tungu boring pun ada
    esok lusa keluarlah ia
    result spm apa lah cerita
    harap dapat naikkan nama sekolah tercinta

    hari khamis dinanti bagai nak gila
    tengok jam rasa lambat putarannya
    walau apa pun keputusan yg diterima
    biarlah dengan hati yang redha

    mamamimimumu pun banyak kerja
    lepas nie nak masuk ke kelas pula
    buat yang nak terima keputusan periksa
    all the best la pada semua

    • mamamimimumu.dh dtg….lame x dengar cerita…???

  3. berdebar memang berdebar….tetapi mesti ke kena berpakaian sekolah lengkap? walaupun…..

  4. result da nk kluar
    hati bdebar dbar
    rsa x sbr2
    harap2 muka dpt kluar suratkbar hehehe,,,,,

  5. ok…menjunjung perintah pihak sekolah…hehe…

  6. Perhatian khas buat semua pelajar Prinsip Perakaunan 2009!
    Kome jangan lupa pulangkan bahan2 PP yang dipinjam. Teman x nak tanggung hutang lapuk. Yg dah pulang tu TQ very much. Harap2 keputusan PP tahun ni malatop! Akaun A+! Akaun A+! Akaun A+! Amin….

    • ckgu,,
      sy da pulangkan sumer’y..
      thanz ckgu..
      psnie bley ajakan sy akaun lg..
      hehehehe

  7. arrgghh..seram sejuk kecut perut..

    hehe

  8. ckg sy da pulg sume..
    hehe..
    amiin..

    • alhamdulilah…jujur 2.
      hehehehe

  9. TAHNIAH_buat semua pelajar spm yang telah mendapat keputusan yang menggenbirakan.khas buat_ kak nad(nadirah fatin )atas kejayaan dpt 10 a dlm spm mabruk alaiki.teruskan usaha yg laen2 bangkit sekiranya terlena.jauh perjuangan kalian..tidak bermakna gagal hari ini akn gagal akn dtg..gagal hari ini merupakan selangkah kejayaan pd masa depan….usaha lagi di IPT…doakan kami student form 5 tahun ni dpt result best…hehe Salam

  10. alhamdulillah thanx IFTIQAL..!!
    buat kwn2ku mabruk a’laikum..
    smge kalian sume b’jye shgge k mnara gading..
    wat s2den f5 bez of luck..
    wat yg t’bek 4 spm..
    buktikn kowg bhwa korg adlh yg t’bek..
    Insya-Allah..

  11. semoge korg boleh kalahkan spm 2009., (kalau boleh la.) huhu

    • boleh punyer…..!!!!

  12. aisyh..gerenti ler…
    niey ar slah sowg mke
    11 a+….hahaha…

  13. Ogeng kideska?..td smpt la gak risik2 kputsn abg petra..dak asrma ckp die dpt 5A je..tp ble tnye die sndri die ckp dpt 8A…’tsugoi’..alhamdulillah..mabruk alaika abg petra..kpd ssape yg dpt kputsan cmrlng ‘omedetou’..!!truskn brusaha..Ganbatte kudasai..Ja ne..kokoro kara:mira2(1)..(^_~)

  14. hurm…congrates to all spm’09 candidates 4 being excellent in their results….best of luck out there..to all candidates spm’11…mke sure 11A++++ ours!!insyaallah..pray 4 our success…miss my teachers n frens so much at sg.berth..please pray 4 us so that we can be tough n tougher..

  15. Assalamualaikum……….
    cuti sekolah telah bermula buat semua pelajar samshsb………….
    isilah waktu kalian dengan perkara yang berfaedah..kalaw yang pergi bercuti, hati hati….wat semua student spm 2009 mai lah dtg sekolah b4 masuk U..jenguklah sekolah yer jangan lupa kan warga maahad samshsb…selangkah kaki ke puncak selangkah rasa diri didesak..renugkan dan fikir fikirkanlah…………

  16. salam..
    tahinah buat pelajar2 yg dpt keputusan cemerlang!!
    mabruk!!

    jgn lupe, doakan calon2 2010 ni pula..
    semoge dpt juga kputusn cmrlg SPM cm akak2 n abg2..🙂

  17. salam..
    to warga SAMHSB:
    doakan kmi 2k kjayaan akn dtg plak..
    tp ckgu:
    tenqiu very much..doa2 ckgu2 amt kmi harapkan 2k troskan p’juangan..
    to kwn2:
    tahniah,,&marila sme2 mneruskan p’juangan
    to adik2 junior:
    blaja rjin2..wat yg t’baek..jgn hampakn hrpn skola..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: