Setiap kejayaan bermula dari usaha yang berterusan. Usaha-usaha ini memerlukan penggembelingan tenaga dari semua pihak samaada pentadbir, guru, ibu bapa dan yang paling penting adalah pelajar itu sendiri. Usaha yang memerlukan komitmen tinggi ini seharusnya dianugerahkan sedikit penghargaan sebagai pemangkin dan suntikan semangat kepada semua pihak. Oleh itu, majlis ini dirancang dan Alhamdulillah telah berjaya dilaksanakan.

Sasaran:

Pelajar Cemerlang Peperiksaan Dalaman, Pelajar Cemerlang Peperiksaan Awam & Guru Cemerlang dalam pengekalan Prestasi Peperiksaan

Tempat: Dewan Angsana SAMHSB

Tarikh: 18 April 2010

Tema:

ā€œAKADEMIK CEMERLANG

SAHSIAH TERBILANGā€

Majlis ini dirasmikan oleh Tuan Hj Abdul Rashid bin Ngah-Pengarah Bahagian Pendidikan Islam KPM.

Penganjur mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam menjayakan majlis ini.

(Disediakan oleh: Pn. Kamishah Bt Saper)

3 thoughts on “MAJLIS ANUGERAH KECEMERLANGAN PELAJAR 2009

  1. Tahniah buat guru2 & pelajar2 yang telah menerima anugerah. Semoga kecemerlangan demi kecemerlangan akan menyusul lagi buat kalian semua, amin…

    Buat yg belum cemerlang, terutama buat pelajar2 yg bakal menempuhi peperiksaan penting tahun 2010 ini, jadikan ia sebagai pembakar semangat dan motivasi utk lebih berjaya.

    Do’a dari kejauhan… šŸ™‚

  2. Tahniah kepada semua pelajar, yang berjaya banyakkan bersyukur dan berterima kasih, yang kurang bernasib baik, ingatlah kegagalan bukan selama-lamanya, kejayaan anda adalah pada masa akan datang, fikirkan masa depan anda. Kepada guru-guru saya, seribu tahniah kerana berjaya meningkatkan kecemerlangan dan prestasi, semoga sumbangan mereka diberi sebaik-baik balasan oleh Allah SWT. Jazakumullah khairal jazak.

  3. tahniah buat kawan2..moga korang suma tabahkan hati menempuh dugaan di alam universiti..buat guru2 tima kasih kerana mbimbing kami tanpa jemu..buat adik2 lakukan yang terbaek kerana masa depanmu masih panjang..jangan lah menyesal nanti,buat adik2 yang ingin kan suasana biah solehah jom pakat g UM,kelantan..besttt!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s