Mukhayyam Thanawi 2010

D

4 Responses

  1. seperti yang kita tahu.kem mukhayyam sanawi ni memang best.semua orang nak bergambar buat kenangan nanti.ni nak tegur sikit, masa bergambar jangan buat aperx2 lambang melalui jari… contohnyer korang buat “peace” jari korang berbentuk v kan.sebenarnya, tu ialah salah satu teknik pertubuhan freemason untuk mengaburi mata kiter.maksud v kat situ ader pada lambang freemason itu sendiri.satu lagi lambang rock.jangan buat jari cam orangx2 rock tu, dikuatiri korang pemuja lucifer.. masa bergambar cukuplah dengan senyuman manis…

  2. syukran diq…

  3. yeke..
    tpy snyuman jer cm x feel lar b’bmbr..
    hehe

  4. Trima kasih kerana berkongsi info

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: