Bengkel Sehari Pengurusan Kokurikulum 2011

Bengkel Pengurusan Kelab dan Persatuan ini merupakan bengkel kali kedua yang dijalankan untuk menyediakan pelajar dalam meneraju organisasi bagi kelab/permainan, rumah sukan, persatuan dan badan beruniform di peringkat sekolah mahupun peringkat yang lebih tinggi. Butirannya seperti berikut:

Tarikh : 12 Februari 2011 (Sabtu)

Masa : 7.30 pagi – 1.30 petang

Tempat : Dewan Angsana, SAM Sultan Hisamuddin Sg. Bertih.

Peserta : AJK Tertinggi Setiap Kelab/Permainan, Rumah Sukan, Persatuan dan Badan Beruniform

 

Seramai 34 orang guru dan 91 orang pemimpin tertinggi pelajar hadir bagi menjayakan bengkel ini dan perasmian penutup bengkel disempurnakan oleh Pn Pengetua SAMSHSB Pn Hjh Seripah Mahaya Bt Syed Dakian.

 

 

Advertisements

10 Responses

 1. salam’kum… begitu khusyuk dan bersemangat nampaknya peserta bengkel ..sebagai peneraju kepada organisasi yang diwakili….anda sungguh bertuah kerana berpeluang mendapat bimbingan dalam pengurusan…semoga terus success..

 2. best2..
  alhamdulillah..
  🙂

 3. alhamdulillah..antara program terawal unit kokurikulum selain xtvt yg dijalankan saban petang..sabar ye anak2 ku…walau tiap2 petang selasa sampai khamis ada xtvt koko tp fikirkan pula manfaatnya…koko sampai bulan april je..pastu dah blh concentrate dgn pelajaran….

 4. salam…banyak manfaat yg boleh kita ambil drpd bengkel tersebut…..harapan sya agar xtiviti koko pada tahun ini akan berjalan dgn lebih lancar dan berkesan dengan sokongan darpd semua ahli2…..perjalanan xtiviti koko juga akan berjalan dgn lebih sistematik dan teratur….

 5. aktiviti cmni memang best..
  bg mnfaat pada kitorang utk mnjlnkn amanah dan tugas yg telah ditetapkan..
  alhamdulillah..

 6. umm,,boleh laa….

 7. Assalammualaikum..harapan kepada semua anak didik terutamanya kepada peserta bengkel agar mengaplikasikan ilmu yang diberi ke arah kecemerlangan koko di sekolah. Pimpin unit anda dengan sebaik-baiknya dan jangan lupa rekodkan semua aktiviti mingguan dan simpan dalam fail….

 8. adeq2 sume., contohilah pengurusan persatuan kadet polis taun lepas yg terbukti boleh dijadikan rujukan kpd semua org., ahahahahahahahaha

 9. adik2….jlnkn tggungjwb dgn baik2…ini adlh amanah…jgn pegang jwtn semata-mata hnya krn pngkat dan nama….lkukn dgn ikhlas krn Allah…

 10. taun nie x dpt nk join bengkel p’ngurusan kokurikulum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: