PERARAKAN SAMBUTAN MAULIDUR RASUL PERINGKAT NEGERI SELANGOR 1432H/2011

Perarakan sambutan Maulidur Rasul peringkat Negeri Selangor bagi tahun 1432H/2011, sekolah telah menghantar 2 kontinjen terdiri daripada 40 pelajar lelaki dan 40 pelajar perempuan. Majlis sambutan Maulidur Rasul peringkat negeri Selangor telah disempurnakan oleh Duli Yang Maha Mulia Sultan Selangor pada :

Tarikh              : 15 Februari 2011/ 12 Rabiul Awal 1432H

Tempat            : Stadium Malawati, Seksyen 13, Shah Alam Selangor.

Kontinjen Lelaki berjaya merangkul Naib Johan Kategori Sepanduk dengan membawa pulang Piala, hadiah dan wang ganjaran Rm1300.00 bagi penyertaan di kalangan Sekolah-sekolah Menengah. Ia merupakan satu kejayaan manis atas segala usaha dan pengorbanan yang telah mereka lakukan begitu juga kontinjen perempuan walaupun mereka tidak berjaya merangkul sebarang hadiah.

Ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada guru-guru pengiring Ustaz Ridwan, Ustazah Nordiana, Ustazah Suharni dan Ustazah Norizan Abdul Wahab yang sanggup turun padang seawal jam 4.30am malah berarak bersama-sama pelajar sejauh 1.6km.. Begitu juga ust Mohd. Norhisam dan Cikgu Ahmad Khairul. Moga segala usaha, pengorbanan dan keikhlasan guru serta pelajar mendapat ganjaran disisi Allah swt.

Disediakan oleh :

Ustazah Suharni binti Sudiro.

Advertisements

4 Responses

 1. tahniah kepada sume kontinjen lelaki dan perempuan yg menyertai perarakan ni.menang besar ye kontinjen lelaki.cantikla baju hijau uh,tmpah khas utk perarakan ni ke??

 2. thniah wat kontijen llaki…..cntik bju 2….mmg khas utk perarakn ni ke??kpd kontijen prmpuan….cntik2 sumenye….skang sek dh byk maju ye…..thniah…

 3. cngr8!!cuba lagi yg terbaik thn depan..

 4. wah..
  meriahnye..
  rugi kitorang dh xdew..
  huhu..
  may sgbert be the best always!
  maannajah..
  🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: