Kumpulan Nasyid An Najah

13 Responses

  1. wow…amazing..haha..kt cni bru nmpk mke die..smart!!btw,tahniah..

  2. nak komen cikit leh tak ??
    to purkusi: dengan jujor ak ckp..intro korang hancus… ape2 pon, korang ade harapan utk pegi jaoh.. blatih rajin2 yee..
    to penyanyi2: ade yang sumbang… gaye tak seragam..
    aku cume bagi komen..aku pon bkn bagos… belajar dari kesilapan…

  3. terbaek laaa bisyar

  4. salam.. xnk jemput alumni2 wt nasyid ke? hehe..

  5. ermmm….kowg de harapan nk g jauh…bagi penyanyi..kowg kirre beruntung de suare kecik…gunakan nya dengan sebaik mungkin…sebb suare fifth ni boleh menyebabkn sumbng klau x buat dengan betol..bagi percussion plk..ak setuju dengan javad..bnyk kn lagi dengan latihan..klau boleh..kowg cri rentak sendiri…bwu boleh g jauh…tq

  6. ermmmmm…!!!!best arhh!!!!untuk perkussion uat elok2 untk pegi prgkt lgi tinggi….pkul gndang leklok…..nnti kn lbam tngan…untuk pnyanyi…jgan minum air sjuk bnyk2 nnti suare kcik ilang..

  7. alalalalalallal~~~~~

    • allah…

  8. terbaik…

  9. dah suara sedap x perlulah nak jadik artis yang bukan seperti (ab2 dan 1d3 korang fahamkan apa aku cakap) dan most important bila nyanyi jangan nak show jer memanjang…hayati lagu tu…nie nyanyi..korang nyanyi lagu bentuk dakwah tapi kalau korang pon x serupa dengan apa yang korang dakwahkan macam mana?…hayatilah….good comment la javad.

  10. assalamualaikum…walaupun diorang kurang bagus,tetapi dorang mempunyai kemampuan kerana mampu mendapat no 2 dalam MTQ..kadang-kadang kita jgn suka mengkritik.kita juga perlu bagi teguran..dan apabila bagi teguran,tgurlah secara berhemah…..dan mereka semua kebanyakan masih lagi hijau dalam nasyid…so,bagilah mereka masa untuk belajar dan menjdi yang TERBAIK!!!

  11. adik2,,wat terbaik pd masa akan dtg..
    per2 pon,,anda da cube yg terbaik!
    tahniah=)

    xper,,nie bru b’jinak2,,t da lame2 power laa 2..
    troskan usaha anda=)

  12. ok la tu….tahniah tau wat korang….teruskan usaha..jangan sedih sedih lagie….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: