Temuilah Guru Kaunseling SAMHSB

Jika para pelajar mempunyai sebarang kekusutan atau masalah, jangan biarkan ia mengganggu kehidupan anda.

Kunjungilah ke Unit Bimbingan dan Kaunseling dan luahkan segala permasalahan kalian di sana.  Jangan risau, segala maklumat dan butiran tidak akan didedahkan kerana itu merupakan etika dan peraturan dalam menjalankan sesi kaunseling.

Guru2 yang akan membantu kalian dalam sesi kaunseling adalah terdiri daripada:

  • Noraizan bt Mohsin
  • Siti Zubaidah bt Thaha

guru-kaunseling

22 Responses

  1. ok..hope to meet anyone yg nak discuss any problem dgn kami.email saya juga boleh untuk buat temujanji, insyaallah kami cuba bantu.my email-noraizan76@yahoo.com

    • assalamualaikum wbt
      puan, sy humairah dr terengganu. sy sdg ,menjalani praktikum kaunseling di sekolah men raja mahadi klang sehingga 17 jun 2011. sy berhasrat utk belerja selps habs praktikal.. jd sy nk tnye, ada jwatan kosong tak di sekolah puan? skolah puan ni swasta kan? puan boleh hubungi sy 0133187455

  2. salam ckgu,kaifa haluki?hehe,sy nk tnye psl alumni skolah,xde pape prgrm untk kmi sume ke?trase juge dri ini untk b’bkti kpd skolah t’syg.hehe

  3. sihat la radhi alhamdulillah, tulah..nak tunggu kami cikgu2 yg arrange kan mmg susah lah,apa kata antum fikir2kan prog yg sesuai,sempena cuti semester ni bolehlah sumbangkan bakti dan tenaga…well saya sedia berbincang

  4. betul,betul,betul…
    sy free jumaat smpi isnin, even sy amik shortsem…
    hehehe…
    sy sedia je nak join pgrm…
    huhuhu~

  5. assalamualaikum ckgu..
    ape kaba di sana?
    lame kn xbersua..hehe
    rindu plak kt rkn prs dlu..
    lg rndu kt penasihat nye..

  6. tulah, time ramai ex student cuti ni pulak time exam,camno nak buat program ye.abis exam terus cuti semester pastu bila bukak sekolah you all dah mula sem baru..ishh..try adjust la jugak

  7. az baik hati ni sapa pulak yer,anak murid saya semua baik hati

  8. aznida abu hanipah ckgu..hehe
    perasan plak tibe2 =)

  9. dah agak dah..

  10. salam.
    emm. sy ade niat na g kaunseling ni.
    sbb ade mslh yg sy prlukn bmbingan.
    tp asyik lupe & takde mse yg ssuai.
    aduyy. ;(

  11. salam.waa windu giler kat sume warga sg.bert.cikgu doakn sy n member2 len k study kat u.tringat plak time jd prs dulu..huhu

  12. terima kasih buat semua guru2 y byak mendidik n mengajar saya..hingga saya sampai ke tahap ni..saya skg di matrik penang(kmpp)..sayang cikgu semua,,

  13. Asalamualaikum cikgu, best saya tengok sekolah dah ade blog, insyaAllah saya nak ziarah, da lama tak ziarah, saya belajar jauh, alhamdulillah tahun ni rezki balik cuti, semoga Allah sahaja yang balas segala jasa cikgu semua.

  14. semoga syed sihat..bila nak balik malaysia?kalau balik dlm masa terdekat ni contact cikgu tau,nak ajak buat forum ke,ceramah ke, kat pelajar2 ni,boleh kan.no fon cikgu 013-3462155

  15. salam cikgu..wa seronoknye tgk sg bert dh ade blog..zaman sy blaja dulu rasenye tkde blog lg..apepun tahniah utk cikgu n blog ni..em cikgu aishah guru kaunseling dh pindah ke cikgu..juz asking

  16. jerong = cikgu aisyah dh lame rasenya xde kt sg bert…
    ustzh aizan!!!! lame xjmp ek… ade pape pgrm nk sy wat x??sy de plan ngn dak2 uia utk wat pgrm kt sg bert, tp xtaw pe yg seswai… any idea?? nnti leh wat working paper…

  17. tq rafee..ye ke..ala sdhnye..bnyk bende nk mntk ampun ngn die ni..harap2 die sht..advanced btl ko ye..study kt uia ek..bgs2..sumenye menjadi..em kim salam kt kwn2 batch rafee..muqni dan yg seangkatan dgnnye..pohon ampun dan maaf andai ade silap dan salah waktu zaman sek dulu..k gud luck 4 d next program

  18. hmm lame xjoin kat sni..ckgu sehat??cmner prgram kaunseling,ok???mst da byk imprve an…

  19. salam, saya nak ambik duit rm 50 dr cikgu noraizan untuk sambutan hari merdeka tuh tapi tadi (jumaat 8/8/2009) cikgu x de, nnt hari isnin cikgu bagi duit tuh kat sayer yeeeeeerrrr…….

  20. to jerung: sapekah anda sbnrnya?? can i know?? haha…
    InsyaAllah sy smpikan salam… tp rmi membe2 lame dh x contact la.. muqni pon lost contact…

  21. salam cikgu aizan…alhamdulillah skrg dh de blog..bru taw..rndula dh lme xjmpe ckgu🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: